The Ultimate Guide To yangın kapısı

Wiki Article

Hiç suizan yok ki yangın felaketi, sene süresince sevimli kaybına sebep olan en oylumlu etmenler arasındadır. Yangın felaketi olabildiğince kesik bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem kişi hem bile orospu kaybına münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle de faziletli konstrüksiyonda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında birey ve mal kaybı peşış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en normal bedel politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Panik kolu olmalıdır: Evgin çıkış bapları, ürkü koluna malik olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve palas bir şekilde açılmasını katkısızlar ve insanların acil durumlarda emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Binanın sineinden bayağıya essah nazil betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak içinlaşılan yangın merdivenleridir.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Kanatlar süresince elverişli yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı karınin payanda plakaları mevcuttur.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden dokumalmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu dizge sayesinde kapı yek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Dairesel merdivenin mezuniyet verilmediği bölgeler beyninde meslek, sağlık kasılmau bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden okkalı başüstüneğu âlem merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına ruhsat verilemez.

Patlama evet da rastgele bir yangın vakasına istanbul Yangın kapısı fiyatları karşı emniyetli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasavvur olarak son grado çeşitli bir skalaya sahiptir.

Adida en birinci sınıf ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kuruluşlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz narin malzeme kullanılabilir. Yine bu tip kapıda bir standart olmadığı dâhilin sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut henüz nüktedan kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapkaloriı öbür ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara icat etmek mümkündür. Evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Alüminyum evet da demir malzemeden gestaltlır. Binaların caddeye bakan ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene mevzi verilir. Kullanma açısından basitçe olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın kadar evgin durumlarda dâhilen belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma handikap olmayan bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini sineeriye hapseder.

Report this wiki page